Menü hungarian

Rólunk

Hazai termék, hazai szolgáltatás

1990-ben műköves kőfaragóként végeztem Győrben . A Kovács Sírkő és Gránit Abda nevű egyéni vállalkozást 1991junius 1.-én alapítottam. A kezdetektől és jelenleg is családi vállalkozásként működünk. A vállalkozás vezetését, fejlesztését, bővítését, jómagam Kovács László , feleségem Szilvia és azóta született három gyermekünk szeretetének segítségével megfeszített és fáradhatatlan munkával végezzük.Alapelvünk a vevőközpontu magas minőségű szolgáltatás és a rendkívül kedvező ár.

 A vállalkozás tevékenységeinek köre folyamatosan bővült, jelenleg elsősorban gránit, műkő, mészkő, márvány kis- és nagykereskedelmével, síremlékek, épületkövek készítésével, régi síremlékek, emlékművek,épületkövek  felújításával restaurálásával illetve sírkőkellék kiskereskedelmével foglalkozunk.A gránit, márvány, mészkő (természetes kövek) anyagokat generálimportőrként és az azt követő feldolgozás után alapanyag vagy végtermékként értékesítjük. Műköveinket magas minőségű alapanyagokból és korszerű adalékokkal minden lehetséges színben készítjük. A folyamatos saját importnak és gyártásnak köszönhetően  bármilyen megrendelői igényt ki tudunk elégíteni kedvező áron és rövid határidőn belül.
Fejlesztések során mára telephelyünk több mint 1 hektár alapterületre, 600 négyzetméter megmunkáló és gyártó üzemre, több száz négyzetméter folyton bővülő bemutató parkra illetve 200négyzetméter iroda és bemutatóteremre bővült vevőink kényelme és magas szintű kiszolgálása érdekében. Gépparkunk korszerű technológiájú automata hívágógép, cnc vezérelt homokfújó, karosgép, profilozók stb. és Magyarországon másodikként egy nagyipari teljesítményű automata profilozógép.

Szolgáltatásaink és termékeink egyedi és sokszínűségével szeretnénk kielégíteni mint a magánmegrendelők mint a viszonteladók teljesen egyedi vagy megszokott kívánságait legyen 
sírkő, konyha vagy bárpult, könyöklő, lépcső, mosdópult,terasz vagy medenceszegély,kandalló burkolat, szék, asztal,kerti grill vagy bútor.

A sírkő megrendelésekor maximális segítséget nyújtunk a gyászoló hozzátartozóknak a legmegfelelőbb síremlék kiválasztásában, készítésében, teljes körű ügyintézéssel, helyszínre szállítással vállaljuk az ország egész területére. Ha nincs lehetősége felkeresni bennünket, akkor kérésre térítésmentesen katalógust küldünk, vagy megrendelésekért ingyenesen személyesen felkeresem Önt. Kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, hogy valóban méltó emléket állíthasson eltávozott hozzátartozójának.

A 2 évtized óta jól működő családi vállalkozás tapasztalata garancia a minőségre!
Jól ismerjük a nyersanyagok tulajdonságait, pontosan tudjuk, hogy melyikből mit lehet és szabad készíteni, hogy kibírja a használat és az időjárás viszontagságait. Precíz és határidőre elkészült munkákkal igyekszünk a vevők megelégedésére lenni.

Amennyiben további információra lenne szüksége, ha kérdése lenne, vagy személyesen is felkeresne bennünket várjuk szíves érdeklődését!

 

Tisztelettel
Kovács László és Családja

Váltás normál változatra »